Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

       

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                            Selfie 2020

 

Pitkänlinjan ammattilainen kriminaalipsykologisten tulkintojen tekijänä intuitiivisuuden kautta.

 

"Kiitos katsomuksestasi, arvasin että asiat olivat näin"

"Miten kukaan voi tietää tämän asian taustoista näin hyvin"

"Kiitos paljon, olet aarre!"

"Kiitos että olet olemassa"

 

Seuraathan analyyttisesti tämänkin sivun päivityksiä.

 

Pelastuslain 2 LUKU Yleiset velvollisuudet

 

3§ Yleinen toimintavelvollisuus

"Jokainen, joka huomaa tai saa tietää tulipalon syttyneen tai muun onnettomuuden tapahtuneen tai uhkaavan eikä voi heti sammuttaa paloa tai torjua vaaraa, on velvollinen viipymättä ilmoittamaan siitä vaarassa oleville, tekemään hätäilmoituksen sekä ryhtymään kykynsä mukaan pelastustoimenpiteisiin".

 

Näin ollen Suomen kansallista turvallisuutta käsittävät tiedot; poliitikkojen osuus rikoksissa/petoksissa, rahanpesu, vankileirit, kansanterveys, Al Qaida, Venäjä ym. on toimitettu kirjallisesti Suomen Suojelupoliisille. Vastuu asioista siirtyy eteenpäin toimivaltaiselle viranomaiselle.

 

Ks. lisää mm. Kreikan lainavakuuksista vuodelta 2010 tältä sivulta.

 

 

Maapallon tilannekuvaa 2020 lyhkäsesti 13.1.2020 (nähty 3.1.2020)

 

USAssa hallintotyö vie resurssit yhä lisääntyvässä määrin. Resursseja ei osata riittävästi kanavoida käytännön toimintaan, ihmistä auttavalla tavalla. Painettu raha koituu maan kohtaloksi, jota on painettu aivan liikaa, maa joka pyörähtää 90 prosenttia henkisesti tämän johdosta ympäri. Suurta lumen tuloa USAhan ja maa kokee suuret luonnonkatastrofit, tulvat jatkuvat ja laajenevat, maa repeää alta. USA ymmärtää veden merkityksen ja tähän investoinnit luonnovarojen hyödyntämisen kontekstissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         

 

 

 

 

Selfie 2020

 

Etelä-Amerikasta löytyy lukuisia muinaisten siviilisaatioiden esineitä ja aarteita, ulkoavaruuden olentojen teknisiä laitteita. Maanosa osaa henkisesti kutsua ihmisiä myös auttamaan itseään, tästä esimerkkinä lisääntyvä järjestötyö lapsiin ja nuoriin kohdistuen, johon useiden eri valtioiden ihmiset osallistuvat. Mexicossa normaali käytäntö on että setelinippu järjestetään niin, että joka toinen seteli on väärennetty ja joka toinen on aito, viranomaiset mukana toiminnassa. Amazonin sademetsän tuhoaminen on tilaustyönä tehtävää toimintaa, Kiinalla on merkittävästi sormet pelissä.

 

Afrikka tahtoo muutosta, parempaa kohden. Osa valtioista menettää väestöään merkittävästi, maasta ulosmuuton johdosta, syynä veden ja ruuan puute. Afrikka on verkotettu/valloitettu niin, että heimojohtajilla ei ole mitään sanomista tähän. Intia maaperä on täynnä timantteja, maa pursuaa timanteista.

 

Eurooppa elää uuden identiteetin etsimisen aikaa, tämä jatkuu vielä pitkään. Valuutat ja lukuisat sopimukset muuttuvat ja/tai purkautuvat. Sekasortoa, kaaosta ja luonnonmullistuksia luvassa. Pohjoismaat nousevat esiin uusine innovaatioineen. Norja on myynyt itsensä, maa ei ole enää sama kuin ennen. Englanti pienenee maantieteellisesti niin paljon, että kukaan ei usko. Ruotsissa kasvaa varovaisuus maailman tilanteen johdosta. Italia on suurten liekkien kourissa kohta, iso osa maata palaa. Moskovassa on aivan valtava FSBn salakuuntelukeskus, kuriiritoiminta laajaa. Turkilla ei ole rahaa kohta yhtään jäljellä, kaikki käytetty. Portugali on mafian kehto, mafia elättää maan. Espanjassa välinpitämättömyys kasvaa.

 

Etelä-Korea pyrkii kovasti yhteistyöhön Euroopan ja USAn kanssa. Kiinassa rahan tekemisen merkitys ymmärretään. Ihmisten elinryöstö on tuottava business. Toiminta ulottuu lääketehtaisiin ja Aasian ulkopuolisiin sairaaloihin. Ihmisen silmän ja hermoston solut ovat merkittävän kehitys ja jalostustyön alla, silmän on tarkoitus toimia kamerana. Kiina varastoi valtavat määrät rahaa. Näyttää mahtinsa vielä sodassa, jossa sukellusveneet ovat heille erittäin tärkeitä. Maailmalla ihmetellään miten Kiina on tai tietää olla tietyssä paikassa aina läsnä ja tiettynä aikana. Tavara joka myydään valtiosta ulos (sotateollisuus, tekniset laitteet jne.) sis. vakoilutekniikan ja sotateollisuuden ulosmyynnissä heikennykset mukaan lukien. Kiina on maailman suurin kusettaja. Kiinan toimintatapa miten kolmantena ulkopuolisena tahona sopimuksiin vaikutetaan - Kiinalle eduksi - on vielä tuntematonta ihmisille. Lähi-Idässä lasten joukkoteurastukset, silpomiset ja ihmiskokeina käyttäminen on laajaa lasten haudat löydetään. Iranin ja Irakin rajalla ja maiden välille tulee muutosta. Japanin liiketoiminta tulee perustumaan yhä enemmän kosmetiikkaan ja elintarvikemarkkinoihin.

 

Australiassa työelämä kokee ison muutoksen, johtuen regression kasvun ilmentymisestä, jossa huumeiden käyttö merkittävässä osassa. Ihmisen terveydelle hyvin hyödyllisiä luonnon antimia ja lääkeaineksia löytyy koko Oseanian alueelta, salakuljetus laivoilla lisääntyy. Yhteenvetona etenkin lasten kärsimys on suunnaton maapallolla tällä hetkellä, ihmisoikeudet rapistuvat ja maita irtaantuu kansainvälisistä yhteisöistä, maat hakevat rajanaapureistaan turvaa ja liittolaisuutta yhä enemmän.

 

Papua-Uusi- Guinea 4.1.2020

Täällä tuotetussa kahvissa on hormonia/hormonijäämiä mukana, riski.

 

Ihmeellinen leikkaustekniikka 26.12.2019

ET-teknologialla leikataan ja hoidetaan ihmisiä ja eläimiä tulevaisuudessa. Älymateriaalin koskettaessa ihoon vauriokohta alkaa jo paranemaan, haavan koko pienenee ja parantumisaika nopeutuu, älyleikkauspöydät tulevat käyttöön, kehon luenta/diagnosointi/seuranta menee uudelle tasolle. 

 

Kivet 26.12.2019

Eräät kivet ovat hyödyllisiä ihmiselle, estävät sähkön/radioaaltojen haitallisia vaikutuksia.

 

Mansikka 26.12.2019

Hyvin hyödyllinen ihmiselle myös sukupuolielämälle ja aivoille.

 

Maapallon kiertorata 26.12.2019

Kiertorata muuttuu ja aurinko jää hieman kauemmaksi maapallosta.

 

Rikollisaalto 24.12.2019

Uusi rikollisaalto tulee Suomeen.

 

Separatisti 20.12.2019

Suomessa separatismi/separatisti tulee esiin.

 

Vesi 19.12.2019

Veden hinta nousee.

 

Ilta-Sanomat 10.1.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruotsi 4.11.2019

Etelä-Ruotsi näyttäytyy "ei kenenkään maana".  Alue "irtautuu" muusta Ruotsista.

 

Maanalaiset verkostot Syyria 28.10.2019

Syyriassa on mittavat maanalaiset verkostot, Homs/Damaskos/länsirannikolla, jotka ovat sotilaallisen valvonnan alla. Verkostoja/luolastoja käytetään ihmiskokeisiin, turva - ja varastopaikkoina. Pystyykö Al-Assad säilyttämään kultaharkkonsa maan alaisessa varastossa Trampilta ja Putinilta? 

 

Rajanaapurit 20.10.2019

Eri valtiot liittoutuvat 2-3 rajanaapurinsa kanssa tulevaisuudessa, kun isojen kansainvälisten järjestöjen toiminta on epävakaata ja näyttää hajoamisen merkkejä.  

 

Romania 18.10.2019

Romanian järjestäytynyt rikollisuus yltää yhä enemmän viranomaisportaaseen ja naapurivaltioihin myös maailmalle. Romanian laki tulee hyväksymään rikollista toimintaa.

 

Paavi 7.10.2019

Paavi Franciscusin ympärillä on huomattavat määrät käsiaseita, jotka päätyvät Afrikkaan.

 

Maailmansota 16.9.2019

Hyvin lähellä ja yllätyksenä tulee eräiden Keski-Euroopan valtioiden liittoutuneisuus.

 

HS 4.11.2019 "Gorbatsov BBC:n haastattelussa: Maailma on "valtavassa vaarassa" Venäjän ja lännen välisten jännitteiden vuoksi. Erityisen vaaran muodostavat hänen mukaansa ydinaseet."

 

Iran 28.7.2019

Iran on kova ydinasevaltio, tekee mitä vain että saa ydinaseita.

 

MTV Uutiset 6.11.2019

Iran kertoi tiistaina aloittavansa uraanin rikastamisen maanalaisessa voimalassa.

MTV Uutiset 5.1.2020 

Iran sanoo luopuvansa kaikista ydinsopimuksen rajoituksista.

 

Näin ne asiat toteutuu ja lisää on tulossa...

 

YK 13.7.2019

Viisi maata tulee eroamaan (lyhyen ajan sisällä) YK:sta.

 

Puolustusvoimat Suomi 13.7.2019

Uusi tietovuoto puolustusvoimissa. Kovat keinot otetaan tämän jälkeen käyttöön. 

 

Syyrian presidentti 12.7.2019 

Bašar al-Assad pyrkii julkikuvassaan profiloitumaan rauhantekijäksi.

 

Huuli-suulakihalkiot 18.6.2019

Huuli-suulakihalkioiden esiintyvyys lisääntyy lapsilla Suomessa.

 

Neurologiset ongelmat 18.6.2019

Suomalaisessa väestössä neurologiset ongelmat lisääntyvät merkittävästi, kaiken ikäisillä ihmisillä.

 

HS 2.11.2019 ADHD:n tai muun neuropsykiatrisen oireilun vuoksi tutkimuksiin hakeutuvien alakouluikäisten määrä on rajussa kasvussa. 

 https://yle.fi/uutiset/3-10928894 

 

Suomalainen terveydenhuolto 26.5.2019 

Viralliseen terveydenhuoltoon sisällytetään uusia hoitamisen menetelmiä.

 

YLE Uutiset 11.10.2019 vaihtoehtoisena hoitomuotona pidetty vyöhyketerapia saattaa auttaa vauvojen koliikkivaivoihin. 

 

Ja lisää on tulossa.

 

Terroristisolut 7.4.2019

Helsingissä on kolme terroristisolua, yksi näistä on laajempi pääsolu/komentokeskus ja kaksi ovat pienempiä ja uudempia, toinen pienempi vasta rakenteilla. Pääsolu on keskustassa ja kaksi muuta hieman laitamalla.

 

Yön Sudet 28.3.2019

Putinin oikea käsi ja varjo-organisaatio, tehtävänanto Suomessa on pitkälti logistiikkaan ja vartiointiin sekä tarkkailuun liittyvää sekä tiedon & koodikirjeiden kuljettaminen.

 

USA 26.3.2019

Yhä useammat kansalaiset (länsimaalaisetkin) joutuvat yllättäen (pitkiksikin ajoiksi) selliin viranomaisten toimesta USA:n lentokentillä, ilmeetkin saattavat herättää epäilyn taikka todisteen viranomaisvastaisuudesta, osoite -> selli. Lentokenttämanuaali on muuttunut.

 

Lapset 26.3.2019

Keski-Euroopan järjestäytyneessä lapsikaappaus-ohjelmassa on mukana Pohjois-Afrikka ja Australia. Yhä useampi lapsi tulee myös lomamatkallaan siepatuksi.

 

Suomen sairaanhoitajat 3/2019

Sairaanhoitajat tulevat saamaan merkittävät laajennetut oikeudet ja osan lääkärien tehtävistä.

 

Yle Uutiset 13.12.2019 Sairaanhoitajat saavat vuoden alusta määrätä lääkkeitä entistä laajemmin – nyt listalla esimerkiksi sepelvaltimo- ja keuhkoahtaumatauti.

 

Ja lisää on tulossa...

 

 

Nälkäkuolema 3/2019

Suomessakin pieniä lapsia tulee kuolemaan nälkään.

 

MTV Uutiset 26.5.2019

"Marjut vei bussirahaa kerjänneen pikkupojan syömään - paljastui, että kotona odotti pikkuveli yksin ja nälissään"

Ja lisää on tulossa tästä ilmiöstä tietoa.

 

Suomen ydinvoima 3/2019

Venäjän menestyminen kaikissa ydinvoimahankkeissa Suomessa antaa heille niskalenkin Suomesta ja sen poliitikoista sekä viranomaisista. Ks. lisää Fortum teemasta sivun alhaalta.

 

Eutanasia 2/2019

Eutanasia-laki tulee Suomeen.

 

Paperi 2/2019

Paperin tuotanto vähenee massiivisesti, lasku menee alle 20 prosenttiin.

 

Saksan tiedustelu 12/2018

Saksan tiedustelu vakoilee aktiivisesti Suomea, yritys ym. ideoiden ja valtion asioiden varastamiseksi.

 

Putin ja EU 12/2018

Merkel pelkää hieman Putinia, pitää Putinia jopa vähän hulluna. Putin yrittää EU:n kautta kansallisten turvallisuusviranomaisten toimivallat viedä pois.

 

Aurinko 12/2018

Auringossa tapahtuvat muutokset (levottomuus) nousevat esille.

 

Ruotsin isku 11/2018

Ruotsissa tapahtuu laaja väkivaltainen räjähdys/isku.

Ja heti noin viikko yllä olevasta näystä alkoi Ruotsissa tapahtumaan.

 

Uusi Suomi 21.11.2018 "Ruotsin Malmössä tapahtui voimakas räjähdys myöhään tiistai-iltana. Ravintola tuhoutui räjähdyksessä." 

Ja lisää räjähdyksiä Ruotsiin on tulossa.

 

MTV Uutiset 10.1.2019

Etelä-Ruotsissa tapahtui yön aikana kaksi räjähdystä Malmössä ja yksi räjähdys Landskronassa.

 

MTV Uutiset16.12.2019 Malmössä räjähdykset lisääntyneet voimakkaasti.

MTV Uutiset 2.1.2020 Ruotissa räjähti viime vuonna 240 pommia.

 

Signaalitiedustelu 11/2018

Signaalitiedustelu/vakoilu laajenee pohjoismaissa. Venäjä kohdentaa yhä tiiviimpää signaalitiedusteluaan Suomen puolustusvoimiin satelliittiensa kautta.

 

Turve 11/2018

Turpeesta tullaan löytämään merkittävät terveyshyödyt.

 

Säteily & sähkö 11/2018

Sähkön ja säteilyn todistetut haitalliset vaikutukset terveyteen tulevat saamaan ison huomion ja linjaavat terveysviranomaisten lausuntoja.

 

Lääkärit 11/2018

Lääkärit ottavat yhä enemmän henkivartijoita tulevaisuudessa. Paljastavat mm. lääkkeillä ja rokotteilla tehtyjä ihmiskokeita.  

 

Ihmisten leikkaustekniikat 11/2018

Leikkaustekniikat ja välineistö kehittyvät rajusti. 

 

Kahvi 11/2018

Kahvista tulee lääkkeen kaltainen valmiste monen sairauden oireeseen ja sairauteen.

 

Syöpä 11/2018

Syövän hoidon läpimurto on magnesium ja entsyymi. 

 

Iltalehti 22.1.2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lumi 11/2018

Lumen määrä on valtava (useita metrejä) mikä tulevaisuudessa Suomeen laskeutuu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                        Kuvat Pixabay (ellei toisin mainittu)

 

Maantiet 10/2018

Maantiet ovat kivisiä ja rosoisia Suomessa kohta.

 

MTV-Uutiset toi esiin 19.2.2019

Teiden päälliset rapistuu, autoilijoita kehoitetaan varovaisuuteen.

 

Ilta-Sanomat 16.10.2019 "Tiestön kunto vain huononee karmeat kuvat Suomen teistä"

Ja lisää on tulossa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käytetyt autot 10/2018

Suomessa ihmiset ajavat tulevaisuudessa yhä enemmän käytetyillä autoilla.

 

HS 5.11.2018 "Tänä vuonna rikotaan käytettyjen autojen tuonnissa kaikkien aikojen ennätys".

Ja lisää uutisia teemasta on tulossa

 

Linja-auto-onnettomuudet 9/2018

Linja-auto-onnettomuudet lisääntyvät Suomessa.

 

STT 31.3.2019

Henkilöauton ja pienoisbussin nokkakolarissa Pohjois-Karjalassa Kiteellä on kuollut kolme ihmistä.

 

CIA 8/2018

Keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminta Norjassa ei kestä päivänvaloa.

 

Vaatteet 8/2018

Ihmiskunnalla tulee vaatteista pulaa

Kuu 8/2018

Kuussa sijaitseva valtava humanoidien tukikohta paljastuu ihmiskunnalle. Humanoidit tekevät kuusta käsin monitorointiaan ja pedanttia tutkimustyötään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iltalehti 19.9.2019 USA:n laivasto myönsi lopulta ufo-videoiden aitouden.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4f6ccdde-510c-4232-8267-f1d2e225bd1a

 

Lisää tietoa täältä

https://www.youtube.com/watch?v=raByDB7RiFI

 

THL ja korruptio 7/2018

Poliitikot saavat etuja THL:n kautta. Poliittisissa piireissä asia on täysin selvä ja tähän tulee paljastuksia.

 

Suomen seniorit & lakimuutos 7/2018

Tuleva laki heikentää senioreitten asemaa tulevaisuudessa. Sijoittaminen kasvuun/tuottoon eli lapsiin ja nuoriin myös lapsiperheisiin nähdään yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta hyödyllisempänä. 

 

Suomen vesi 6/2018

Juomavesi kontaminoituu monella tavalla Suomessa ja tulee olemaan useilla paikoilla lähes juomakelvotonta.

P.s Suomen Punaisella Ristillä on vedenpuhdistaja, joka puhdistaa vettä 4000 litraa tunnissa; makeasta raakavedestä (joesta, järvestä) juomakelpoista vettä myös sairaalakäyttöön. 

 

HS tuo esiin 1.8.2018 Jopa 55 000 ilman puhdasta vettä. Lisää tapauksia on tulossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruotsin sotilastiedustelu 6/2018

Korkealla tasolla ja käyttävät täydentävää taikka epätavanomaista väylää tietojen hankkimiseksi.

  

Suomi ja Euroopan unioni 5/2018

Suomi tulee eroamaan EU:sta. 

 

Kansalainen 25.11.2018 "Angela Merkel: Kansallisvaltioiden tulee valmistautua luopumaan itsemääräämisoikeudestaan" Tämäkö asioiden kehityksen suuntaus ajaa Suomen ulos EU:sta? 

 

Helsingin rikollisuus 3/2018

Helsingin eri kaupunginosien ammattirikollisryhmittymät (jengit) kasvavat ja vahvistuvat. Ryhmillä on paljon keskinäistä kilpailua keskenään.

 

Ilta-Sanomat 25.4.2018 "Aseistautuneet nuorisojoukot ryöstelevät helsinkiläisiä – poliisi muistuttaa vakavista seurauksista".

Tästä se alkaa...

MTV Uutiset 16.8.2018 Poliisi MTV:lle: Ruotsin jengikulttuuri rantautumassa Suomeen – ”Uusia ryhmiä nousee joka kuukausi”

MTV Uutiset 13.11.2019 Suomessa katujengiytyminen on nostamassa päätään, Ruotsin suuntaan mennään.

 

Perunarutto 3/2018

Laaja perunarutto näkyy Suomen ylle tulevaksi.

 

Vesivarannot 3/2018

Maapallon sisällä on mittavat puhtaan veden varastot mm. viidakon alla, kaikille ihmisille kylliksi vettä.

 

Uganda case 2/2018

Liikemies ja hänen edustamansa yhtiö koettiin uhaksi paikallisille asemarkkinoille ja alueille/heimoille, asekaupat tulee sovitella/voidella afrikassa ja mennä sisäisen järjestelmän kautta. Ilman tämän hyväksyntää koetaan ulkopuoliseksi, uhaksi ja tapetaan. Afrikan valtio on mukana murhassa.

 

Ilta-Sanomat tuo esiin 23.3.2018: Viidelle syyte suomalaisen liikemiehen surmasta, syytteen saaneiden joukossa on turvallisuuspalvelu ISO:n upseeri.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005616004.html

 

Maan ulkopuolinen äly 1/2018

Kaikki maapallon ihmiset tulevat näkemään ihmistä älykkäämmän olennon alukset tulevaisuudessa. Maapallolla on lukuisia eri avaruusrotuihin tietoisesti ja jopa  tietämättään yhteydessä olevia kontaktihenkilöitä.

 

Elinsiirrot 1/2018

Useat sivistysvaltiot ovat mukana laittomissa elinryöstöissä.

 

Rahan arvo 1/2018

Rahan arvo menettää merkitystään tulevaisuudessa ja kullan arvo nousee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauppalehti 6.1.2020

Kullan hinta nousi korkeimmilleen liki seitsemään vuoteen. 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kullan-hinta-nousi-korkeimmilleen-liki-seitsemaan-vuoteen-myos-oljyn-kallistuminen-jatkuu/5221e607-64ff-4bc8-86d6-9c6159408769

 

Ja lisää on tulossa...

 

Vakuutukset 1/2018

Vakuutusten tarve/merkitys kasvaa yllättäen Suomessa.

 

Uusi liike 12/2017

Suomeen rantautuu ja maassa laajenee liike/suuntaus/maailmankatsomus, joka vapauttaa rajoittavista ajattelumalleista ja rentouttaa, saa paljon kannattajia.

 

HS 14.9.2019 Uudenlainen henkisyys puhuttelee yhä useampia.

Tästä se alkaa!

 

Muurahaiset 11/2017

Arvokas lääke ihmiselle, erittäin tärkeitä. 

 

Fortum 11/2017

Fortumin tulevaisuus on venäläinen.

 

Länsimetro 11/2017

Sähköjärjestelmän jatkuvat ongelmat ja veden sisääntulo ovat ongelma myös jatkossa, myöskään tärähtelyn, äänen kenttien vaikutusta ympäröiviin rakenteisiin meren alla ei ole riittävästi huomioitu.

 

Helsingin terrori-iskut 11/2017

Moskeijat ovat yhteydessä iskuihin. Moskeijat toimivat terrorismi rahalla ja ovat terrorismin toimivia yksikköjä. Maailmanlaajuisesti moskeijoiden johtajilla on globaali suunnitelma iskuista eri kohteissa tiedossaan.

Ohjelma etenee porrasteisesti:

a) ihmiset ja koulutus

b) kuljetus ja logistiikka 

c) rahoituksen varmistaminen

d) valtiot ja eri toimitahot mukaan yhteistyöhön

Terroristit säilyttävät kellareissaan tavaroitaan, erilaisia miinan ja pommien tekovälineitään.  

 

Injektio 11/2017

Putinin lukuisista huoneista löytyy

* paljon kultaa

* erilaisia asiakirjoja ja

* ampulleja ja injektioita

aineen tarkoitus on vaikuttaa Putinin geeneihin, hormoneihin mm. elämää pidentävästi ja aktivoivasti.

(P.s Keisarilla on paljon kultaa, miksiköhän... ja kansainvälinen meedioarmeija käytössään, päivitys 20.1.2018)

 

Kalterit 11/2017

Putinin tulevaisuus on kaltereiden takana.

 

Ihmiskunnan ravinto

10/2017

Ruoka tulee loppumaan ihmiskunnalta.

 

Siirtokunnat

10/2017

Ihminen tulee rakentamaan siirtokuntansa lähiavaruuteen, maapallon elinolot käyvät ihmiselle mahdottomaksi asua.

 

Tulivuoret

10/2017

Tulivuorten purkaukset aiheuttavat merkittävää tuhoa maapallon ravintoketjulle.

 

Yle Uutiset 4.6.2018 "Guatemalassa maata, tuhkaa ja kaasua syössyt tulivuori aiheutti mittavat tuhot – Tutkija: Samankaltainen purkaus kuin aikoinaan Pompeijin tuhossa".

Tästä se alkaa.

 

 

Väärennettyä rahaa

10/2017

Etelä-Karjala toimii väärennetyn rahan kehtona, talletuspaikkana.

 

Henkirikokset

10/2017

Keski-Suomi nousee kartalle henkirikoksissa.

 

Tulvat

10/2017

Pohjois-Pohjanmaan tulvat tulevat olemaan ennennäkemättömät.

Ilta-Sanomissa pohjanmaan tulvista  23.4.2018, tämä on alkusoittoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lappi

10/2017

Lapin maaperä köyhtyy merkittävästi.

Tähän viittaava kirjoitus alla HS 30.3.2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruotsi

10/2017

Ruotsissa homoseksuaalisesti suuntautuneiden miesten määrä nousee moninkertaisesti.

 

Kuningas

10/2017

Ruotsin kuningas antaa lahjuksia liikemiehille.

 

Verkostomarkkinointi Ruotissa

10/2017

Ruotsalaiset naiset merkittävässä määrin mukana verkostomarkkinointi liiketoiminnassa ja jättävät vakituisen työnsä.

 

Vieraskieliset

10/2017

Keski- ja Etelä-Ruotsissa vieraskielisten määrä kasvaa.

 

Itämeri

10/2017

Itämerellä salakuljetus lisääntyy ja ihmiskauppa rahtilaivoissa ja muissa tämänkaltaisissa aluksissa.

 

Yle Uutiset 24.10.2019 Ihmissalakuljetus lisääntyy, kun kaikilla ei ole laillisia keinoja maahantuloon.

 

Kuumuus

10/2017

Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa lisääntyvän kuumuuden johdosta ihmisiä muuttaa maista pois.

 

Yle Uutiset 26.7.2019: Ranskan Pariisissa mitattiin maan historian korkein lämpötila 42,6 astetta.

 

Katalonia

10/2017

Katalonia on toinen vatikaani.

 

Tukikohta

10/2017

Pohjois-Norjassa on maan ulkopuolisen ihmistä älykkäämmän olennon tukikohta.

Tukikohta tulee alla olevan kartan alueelle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tromssan_l%C3%A4%C3%A4ni#/media/File:Troms_county_map.jpg

 

Intia

10/2017

Valtavan tuhoisa maanjäristys tulossa Intiaan.

 

Australia

10/2017

Australiassa tapahtuva lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on hyvin laajaa.

 

YLE Uutiset 22.10.2018: Australiassa kansallinen anteeksipyyntö hyväksikäytön uhreille – ”Pyydämme anteeksi lapsilta, jotka petimme.” Kymmeniä tuhansia lapsia oli hyväksikäyttetty vuosikymmenten ajan tuhansissa instituutioissa. Niistä monet olivat katolisen kirkon hallinnoimia.

Yritys soluttautuminen

10/2017

Venäjän johdon kytkökset monikansallisiin ja muihin yrityksiin ja yhtiöihin on äärimmäisen laajat ja syvät. Putin ja kumppanit toimivat yritysten myös lääkeyhtiöiden kautta saadakseen haluamansa ja peittääkseen myös kasvonsa.

Venäjän valtionjohdon agenda nro. 1 on soluttautua yrityksiin. 

 

MOT-ohjelma toi esiin 4.3.2019 että venäläisille on tärkeää toimia /rahanpesu eurooppalaisten yritysten kautta.

 

Merkittävät paljastukset tästä teemasta on vielä tulossa (ennuste 4.3.2019).

 

Tutkimustoiminta 10/2017

Venäjällä toteutetaan korkealuokkaista tutkimustoimintaa monella alalla, jota tehdään myös salassa, näistä poissuljettu eivät ole eläin - ja ihmiskokeet.

 

Japani ja Filippiinit

10/2017

Osa Japanista ja Filippiineistä vajoaa seismisen toiminnan johdosta mereen.

 

HS 3.11.2018 Japanissa katosi huomaamatta pieni saari.

Ja lisää on tulossa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meksiko

10/2017

Valta on poliisilla, korruptiolla pääsee eteenpäin ja ihmisoikeustilanne huononee entisestään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HS 22.5.2018 Ainakin 36 ehdokasta on tapettu Meksikossa vaalien lähestyessä, ja korvaajia on vaikea löytää - " On avoimia paikkoja, joista kukaan ei halua kilpailla"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uusi-Seelanti

10/2017

Täällä on paljon hyvää ja tasapainoa.

 

Masennus

10/2017

Kuhmon-Nurmeksen-Lieksan-Joensuun alueella on merkittävää masennusta väestössä.

 

Liettua

10/2017

Liettuan pankkitoiminta on rikollisten käsissä, jota toimintamallia ohjataan ulkomaille myös Suomeen. Valko-Venäjällä on iso valta Liettuassa.

Ks. Suomi-sivusto rahanpesuun liittyen.

 

Yle Uutiset toi esiin 4.3.2019 

"Uusi massiivinen tietovuoto ”Troikan pesula” paljastaa: myös Suomen Nordeaan tullut satoja miljoonia epäilyttävistä lähteistä. Vuodon keskeinen aineisto koskee tilisiirtoja, jotka on tehty liettualaisista ŪkioBankasista ja Snoras-pankista. Viranomaiset ovat sulkeneet molemmat pankit".

 

 

Viro

10/2017

Pikkurikollisten luvattu maa. Rannat, satamat, hotellien edustat ja kaupunkien kadut otollisimpia alueita tulla rikoksen kohteeksi. Hotellien läheisyydessä rikollisryhmät autoissaan väijyvät turisteja.

 

Suomalaisten terveystiedot tiedustelupalvelulle

Törkeä petos

8/2017

Suomalaisten terveystiedot menee KGB:lle.

Suomessa lainrakennustyö tällä hetkellä menossa, joka mahdollistaa kansalaisten terveystietojen myymisen lääketehtaille.

 

Nordea

8/2017

Amerikkalaiset taitavat ostaa ison siivun Nordeasta.

 

HS 24.10.2019 FINANSSIKONSERNI Nordea teki heinä–syyskuussa 421 miljoonan euron liiketappion.

 

Olof Palme

7/2017

Omat tappoi Ruotsin poliisista, siksi rikos ratkaisua odottaa.

 

Jari Aarnio

7/2017

Syyllinen vain vähäisiin syytöksistä. Aarniota ylempi taho enemmän syyllinen kuin Aarnio, asiassa on paljon kysymys oman toiminnan peittelystä Aarnion kautta.

 

Anneli Auer

7/2017

Murhaan syyllinen ja paljon muuhun.

 

H1N1-sikainfluenssarokote

7/2017

Tähän kätkeytyy törkeä petos.

 

Kreikan lainavakuudet

7/2017

Tähän kätkeytyy petos.

Suomen suojelupoliisi on informoitu kirjallisesti petoksesta 14.10.2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsingin Sanomat 25.5.2018

 

Ydinvoimalaitos

7/2017

Suomessa vuotaa ydinvoimalaitos.

 

Keskuspuisto

7/2017

Helsingin keskuspuistoon kätketään maahan paksussa muovissa lähelle katua rahaa ja huumeita.

 

Huumeet Suomessa

7/2017

Korkeita tahoja mukana huumebisneksessä.

 

Kuntajohtajat

7/2017

Erittäin korruptoituneita Suomessa.

 

Rahtilaivat

7/2017

Käytetään/yritetään käyttää salakuljetustoimintaan etenkin länsirannikolla.

 

Liikenne itärajalla 

7/2017

Pohjois-Suomesta alas rajaa pitkin liikenne näyttäytyy hyvin poikkeuksellisena.

 

Ruotsin levottomuus

7/2017

Etelä Ruotsissa puhkeaa iso levottomuus (jengisota tms.)

Metro-lehti toi esiin 5.7.2018 "Lehti: Löfven pitää hätäkokouksen". Jo kahden viikon aikana jengiampumisia on ollut muun muassa Malmössä.

Näin ne asiat toteutuvat ja lisää on tulossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USA

7/2017

USA on sisällissodan partaalla, osavaltioita todennäköisesti irtaantuu/itsenäistyy.

HS toi ilmiön esiin 28.12.2017 "Kalifornia on USA:n liberaalien linnake" artikkelissaan, Kalifornia halutaan irrottaa trumplandiasta.

 

USA Dollari

7/2017

Dollarin arvo laskee rajusti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japanin valuutta

7/2017

Valuutta nousee paljon.

 

EU 

7/2017

EU hajoaa, kun uusi teollisuusliitto on rakennettu.

 

EU on ollut välivaihe maiden velkaannuttamiseen. Tämä etenkin Suomen velkaannuttaminen tulee Englannista ja Ranskasta.

 

EU:n jälkeen isot maat, jotka ovat teollisuusliitossa (hallitsevat eri maiden luonnonvaroja) ja ovat jättäneet roskapesät taakseen ponnistavat suurempiin vaurauksiin.

 

Saksa sivustolla lisää tietoa teollisuusliitosta.

 

Kiina

7/2017

Kiinasta kasvaa suuri.

 

Talouspetokset

7/2017

Talouspetokset ja erilaiset väärennökset kasvavat Suomessa.

MTV3 Uutiset 12.2.2018: Asiakirjojen väärennökset ovat lisääntyneet viime vuosina.

(Ja lisää on tulossa)

 

STT:n Uutiset Hämeen sanomat 22.9.2018

"Talousrikosoperaatio jatkuu Turun saaristossa: Kaksi otettu kiinni ja seitsemää kuulusteltu – suomalaisyrityksessä epäillään miljoonien rahanpesua".

 

 

Huostaanotto

7/2017

Lasten huostaanotto asioihin tulee muutos.

 

MTV Uutiset 18.6.2019:  Huostaanotot lisääntyivät viime vuonna. Vajaan kahdenkymmenen vuoden aikana sijoitusten määrä on lähes kymmenkertaistunut. Kunnissa pyritään rakentamaan vastaanottoyksiköitä, näin voidaan rauhassa selvittää perheen tilanne. Kiireellisesti sijoitettuja lapsia viime vuonna 4 400.

 

Miehet

7/2017

30-40-vuotiaiden miesten mielenterveydellisten ongelmien esiintyvyys kasvaa Suomessa.

 

Itä-Suomen yliopisto

7/2017

Loukkaa systemaattisesti opiskelijoiden oikeusturvaa mm. pääsykoe - ja arvosanakäytännöissä (petos).

 

Sosiaali - ja terveysministeriö (STM)

7/2017

Tämän hallinnonalan alla toimii kätyri muun muassa yliopistoihin päin. Asioiden väärentäjä mm. terveydenhoitoalan ammattilaisten. Toimii muun muassa puhelimen tekstiviestien kautta (petos).

 

Urheilijat

7/2017

Suomalaiset urheilijat kärsivät kroonisesta mineraalien (kivennäisaineiden) puutteesta ja imeytymishäiriöistä. Tämä on yksi merkittävä syy sairastumisiin.

 

E-vitamiini

7/2017

E-vitamiinilla on hyvinkin suojaava vaikutus rokotevaurioihin ja lievittää näitä.

 

Suomen kansa

7/2017

Nähdään degeneroituneena, "pyyhitään kartalta" (syntyvyyden lasku tietyillä rokotteilla ym.) Venäjä integraatiossa, joka Bilderberg-hanke tavoitteena mennä EU:n kautta. 

MTV Kotimaa 11.3.2018 Suomessa syntyi viime vuonna historiallisen vähän lapsia.

MTV Uutiset 25.10.2018 Lapsia on syntynyt tänä vuonna Suomessa vähemmän kuin yli sataan vuoteen.

Ja lisää on tulossa...

 

Iltalehti tuo esiin 20.-21.7.2019. Koiria syntyy Suomessa pian enemmän kuin vauvoja.

HS 27.9.2019 "Professori syntyvyyden rajusta laskusta: Suomen vauvakato on maailmanlaajuisesti poikkeuksellinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuolemantuottamus

7/2017

Kuolemantuottamukset lisääntyvät suomalaisessa terveydenhuollossa.

Ilta-Sanomissa 23.4.2018 tähän viittaava kirjoitus.

HS 26.9.2018 toi esiin "Kaksi Husin erikoislääkäriä sai syytteet kuolemantuottamuksesta"

Ja lisää on tulossa...

 

Yle Uutiset

6.2.2019

"Valviran selvityksen alla olevat 15 kuolemantapausta ovat sattuneet sekä yksityisissä että julkisissa hoivakodeissa"

 

Helsingin uutiset

8.2.2019

"HS: Attendon upouusi hoivakoti määrättiin suljettavaksi – viranomaiset tutkivat 6 kuoleman syytä"